Win 2 VIP tickets voor Barcelona – Real Madrid

0

Wil jij graag aanwezig zijn bij de wedstrijd Barcelona vs Real Madrid? Beantwoord dan de prijsvraag en maak kans op een geheel verzorgde voetbalreis met 2 VIP tickets, vlucht en hotel. Ben jij de winnaar?

Win 1 jaar gratis voeding voor je huisdier

0

Stem nu op jouw favoriete huisdier en maak kans op 1 jaar gratis voeding voor je huisdier en 1 jaar lang een huisdierenverzekering. Je kunt kiezen tussen de kat, knaagdieren en een hond. Na je keuze zie je ook wat de rest heeft gestemd!

Win een HelloFresh FamilyBox t.w.v. €59!

0

Maak nu kans op een HelloFresh Familybox t.w.v. €59. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is je gegevens achter te laten. HelloFresh neemt contact met je op als je hebt gewonnen.

Zoek de verschillen en win €500

0

Wil je een Albert Heijn cadeaubon t.w.v. €500 winnen? Zoek dan de verschillen en maak kans op je eigen cadeaubon t.w.v. €500!

Gratis Kobo e-reader bij De Telegraaf

0

Neem nu een jaarabonnement op De Telegraaf met een flinke korting en ontvang er een gratis Kobo e-reader bij t.w.v. €119,95. Je krijgt keuze uit 3 verschillende bundels!

Win 10 KG M&M’s

0

Doe nu mee aan deze miniquiz van M&M met kans op een 10 KG zak M&M’s in een variant naar keuze. Uiteindelijk worden er 52 zakken weggegeven!

Gratis HEMA cadeaubon bij TV Krant

0

Neem nu een halfjaar abonnement op TV Krant voor slechts een tientje en ontvang er een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10 bij. Uiteindelijk betaal je dus helemaal niets!

Kans op een Batavus t.w.v. €2699

0

Ben jij ook voor een veiliger fietsland? Meld je dan aan voor de Fietsersbond en maak direct kans op een Batavus Milango E-Go t.w.v. €2699! Als lid ontvang je elke kwartaal het Fietsersbond magazine, toegang tot de online routeplanners en korting op fietsproducten.

Testers gezocht voor OREA

0

Ben jij ook zo gek op Oreo koekjes of ijsjes? Meld je dan gratis aan voor het testpanel en maak kans op een exclusieve OREA pakket. Slechts enkele deelnemers ontvangen een pakket.

Test gratis de Samsung Galaxy S8

0

Wil jij als eerste rondlopen met de Samsung Galaxy S8? Meld je dan gratis aan voor het testpanel en wie weet ontvang jij binnenkort een exemplaar. Na de test mag je het toestel houden!