Gratis A7 tablet bij de Volkskrant

0

Je ontvangt nu een gratis Samsung Galaxy A7 tab bij een abonnement op de Volkskrant, die je ook nog eens met 34% korting leest. Tevens maken alle nieuwe leden automatisch kans op 1 van de 3 elektrische Stella fietsen.

Gratis A7 tablet bij het Algemeen Dagblad

0

Als je nu een abonnement neemt op het Algemeen Dagblad. Ontvang je niet alleen 35% korting op de krant, maar krijg je ook nog eens een Samsung A7 tablet cadeau. Tevens maak je kans op 1 van de 3 Stella E-bikes. Enkel nieuwe leden maken kans op deze prachtige fiets.

10 fantastische prijzen met Lets go digital

0

Lets go digital heeft een nieuwe website gelanceerd. Om dit te vieren geven zij maar liefst 10 fantastische prijzen weg zoals een Panasonic camera, HTC U PLay, Powerbank en nog veel meer. Wat moet je hiervoor doen? Verwerk Lets go digital op een creatieve manier op een foto/fotobestand. Photoshop is toegestaan, maar niet heel origineel.

Prijzenrad met gegarandeerd prijs

0

Speel nu (extra) mee met de BankGiro Loterij en maak daarmee kans op €25.000. Daarnaast ontvang je ook nog eens gegarandeerd een bedrag en ontvang je een VIP-kaart waarmee je korting krijgt op dagjes weg.

Win een €250 cadeaubon van Zalando

0

Wil je graag gratis winkelen bij Zalando? Laat dan je gegevens achter en speel direct mee voor €250 shoptegoed van Zalando. Deze actie is van UnitedConsumers.

€250 shoptegoed bij Wenz winnen

0

Doe nu mee aan deze winactie van Wenz en maak kans op €250 shoptegoed. Daarnaast ontvangen alle deelnemers automatisch €5 korting op hun bestelling. Per e-mail ontvang je een kortingscode.

Win een HelloFresh FamilyBox t.w.v. €59!

0

Maak nu kans op een HelloFresh Familybox t.w.v. €59. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is je gegevens achter te laten. HelloFresh neemt contact met je op als je hebt gewonnen.

Zoek de verschillen en win €500

0

Wil je een Albert Heijn cadeaubon t.w.v. €500 winnen? Zoek dan de verschillen en maak kans op je eigen cadeaubon t.w.v. €500!

Gratis Kobo e-reader bij De Telegraaf

0

Neem nu een jaarabonnement op De Telegraaf met een flinke korting en ontvang er een gratis Kobo e-reader bij t.w.v. €119,95. Je krijgt keuze uit 3 verschillende bundels!

VriendenLoterij PrijzenPOLOnaise met altijd prijs!

0

Speel deze maand mee in de PrijzenPOLOnaise en maak kans op 1 van de 50 VW Polo’s, €25.000 en ontvang gegarandeerd een cadeau t.w.v. €60. Klik snel verder en speel vandaag nog mee!