Gratis Samsung Galaxy Tab E 9.6 bij NUON

0

NUON geeft tablets weg! Word nu ook klant en ontvang gratis de Samsung Galaxy Tab E 9.6 t.w.v. €155! Daarnaast krijg je ook een gratis energiescan, zodat je direct kunt zien wat het meeste stroom verbruikt.

Ontvang gegarandeerd €10 tot €100.000

0

Speel nu mee in de BankGiro Loterij en maak daarmee kans op een gegarandeerd cashcadeau van €10 tot wel €100.000. Wat denk jij te ontvangen? Je ziet het direct.

Kans op Huishoudbeurskaarten + iPhone 8

0

Wil jij graag met je vriendinnen gratis naar de huishoudbeurs? Dan doe je er goed aan om hier je gegevens achter te laten. Je maakt dan niet alleen kans op 2 gratis entreekaarten, maar je speelt ook mee voor een iPhone 8!

Win een HelloFresh FamilyBox t.w.v. €59!

0

Maak nu kans op een HelloFresh Familybox t.w.v. €59. Het enige wat jij hiervoor hoeft te doen is je gegevens achter te laten. HelloFresh neemt contact met je op als je hebt gewonnen.

Zoek de verschillen en win €500

0

Wil je een Albert Heijn cadeaubon t.w.v. €500 winnen? Zoek dan de verschillen en maak kans op je eigen cadeaubon t.w.v. €500!

Gratis Kobo e-reader bij De Telegraaf

0

Neem nu een jaarabonnement op De Telegraaf met een flinke korting en ontvang er een gratis Kobo e-reader bij t.w.v. €119,95. Je krijgt keuze uit 3 verschillende bundels!

Win 10 KG M&M’s

0

Doe nu mee aan deze miniquiz van M&M met kans op een 10 KG zak M&M’s in een variant naar keuze. Uiteindelijk worden er 52 zakken weggegeven!

Gratis HEMA cadeaubon bij TV Krant

0

Neem nu een halfjaar abonnement op TV Krant voor slechts een tientje en ontvang er een gratis HEMA cadeaubon t.w.v. €10 bij. Uiteindelijk betaal je dus helemaal niets!

Kans op een Batavus t.w.v. €2699

0

Ben jij ook voor een veiliger fietsland? Meld je dan aan voor de Fietsersbond en maak direct kans op een Batavus Milango E-Go t.w.v. €2699! Als lid ontvang je elke kwartaal het Fietsersbond magazine, toegang tot de online routeplanners en korting op fietsproducten.

Testers gezocht voor OREA

0

Ben jij ook zo gek op Oreo koekjes of ijsjes? Meld je dan gratis aan voor het testpanel en maak kans op een exclusieve OREA pakket. Slechts enkele deelnemers ontvangen een pakket.